Teeõhtu "Kuidas valmib populaarteaduslik ajakiri loodusainete tunnis?" 23. jaanuaril kell 18


Millal? 23. jaanuaril 2024 kell 18

Kus? Google Meet platvormil, link saabub kutsega emailile.

Registreerumine: https://forms.gle/vbKuWqgtp7MZBaCu8


Põlva Kooli keemiaõpetaja Greta Varb tutvustab põnevat projekti, mida saab õpilastega igas aines ette võtta - populaarteadusliku ajakirja koostamist. Tutvuda saab nii projekti planeerimisega kui ka teostamise praktilise poolega ehk vastuse saavad küsimused "Milliseid teemasid ja rubriike võiks ajalehes käsitleda?" ja "Milliseid programme saab töö hõlbustamiseks kasutada?".


Teeõhtul saab mitmeid praktilisi nippe ja oskusi, mida kohe oma tundides rakendada.

Osalejad, kes soovivad kohe ka ise käed külge lüüa ja proovida võiksid sisse logida või luua konto Canva keskkonda. Soovitame luua konto @edu emailiga (nt haridustöötaja tööemail), et pääseda ligi laiendatud tasuta funktsioonide valikule. Kellel on arvutis juba MS Publisher, vaatleme põgusalt ka selle võimalusi, kuid spetsiaalselt seda alla laadima ei pea (aga tavaliselt on see koos teiste MS toodetega koos olemas).


Teeõhtu on (virtuaalne) ruum, kus saab õppida uusi asju, tutvuda teiste õpetajate ideede ja tegemistega.
Liitu teeõhtuga täpselt sealt, kus sul mugavam ja täpselt selle melu keskelt, kus parajasti oled.Üritus toimub Google Meet platvormil. Teeõhtut ei salvestata, seega ei pea ka kartma, kui taustal näiteks mängivad lapsed või toimub õhtusöögi valmistamine.
Lisainfot jagab Praktikali kliendikogemuse juht Anna - anna@praktikal.ee.

Füüsika praktiliste tööde koolitus Tallinnas 03.01.2024